Halaman

20 Jun 2011

Hey!Hey!Hey!Mali Tengok Maa!

hola yu olssss...ni akak nak update pendapatan akak minggu lepas, minggu kedua lepas promosi.
.
minggu lepas akak dapat RM250 *termasuk jual air botol RM5 sebotol*

berpinau kira duit syiling...time tido pun duit masuk maa...hahahaah
akak nak shopping x yah tunggu gaji dah...guna duit mesin ni jer...
duit gaji simpan...korang makan hati tak tgk?
kalau makan hati...email kat akak, akak akan terang kan kat korang

wnshafina@gmail.com

tak pun kol je akak
019-4211828
*hanya untuk yang serius ok no hp nih*


ohhhh hoiiiii....tgk-tgk...korang nampak cikit kan...tp bila kira semua..lonjak gembira ok...
RM250 tuuuuu...


ni kawan akak yang telah memvirus akak masuk biz nih...
zawana nama, dia dealer melaka..sapa dok melaka kol dia la ek..
bujang *motif pomot status*
kayo dh ni...tq wana sebab buka mata aku untuk wat side income ratus-ratus seminggu..



ni group yang tolong promosi kat akak ari tuh...
diorg memang best...byk tolong promote...yu ols best lah!
diorg dari penang..sapa nak oder dari penang..bleh la oder dari diorg...
x da diorg..x da la ratus-ratus seminggu kan...TQ SO MUCH!

nak no fon diorg & wana korang email yer.. baru akak kasi...

1 ulasan:

shela abd rohman berkata...

weh ! macam best ja ! cita kat aku weh ! haha