Halaman

26 Jun 2009

Dapat g @ tak?

hmmmmmmmmmm....(sambil mengeluh....n tgn gosok2 kat dahi)blogger-emoticon.blogspot.com

pagi tadi dpt fax untuk hadir ke Kursus Kecermelangan Kesetiaushaan anjuran KKM (tahu apa itu KKM...cari la sendiri)..kah3...

hari girang TERamat sb dpt g kursus kat Kota Bharu di Hotel New Pacific...dari 2-4 Julai 2009..blogger-emoticon.blogspot.com

tp bla tgk tarikh 2....pergghh...mmg dkt sgt la ngan big meeting from KKM gak...

errr...bos bagi g ke tak nih....tp ati berkata bos x kn lps g punya sn bz ngan meeting tuh...tp big meeting tuh start 10-13 Julai..tp meeting dealing with hotel n Bahagian Akaun KKM plak pada 3.7.2009...adeehh laaablogger-emoticon.blogspot.com

sedih giler pk nih...dh la ada kursus nk g dia reject x kasi g....blogger-emoticon.blogspot.com

bossss....saya nk g kursus tuhhh..kursus utk PA bos yg cun ni gak.nk tingkatkan prestasi kn bos..kasi la saya p...blogger-emoticon.blogspot.com

arap2 la dpt g...blogger-emoticon.blogspot.com

tp time nk g kursus ari tuh kat langkawi pong dia dh cm x kasi sb event gak...tp dpt g gak...alaaaa....sulit..sulit memikir kn hal ni..(ceeewwaahh)blogger-emoticon.blogspot.com

klu bos x kasi g...saya nk kawin sekarang gak!blogger-emoticon.blogspot.com

2 ulasan:

eazy berkata...

la.
kecian dye.
tape tape.
pujuk bos smpai dpt na

wansha berkata...

2 la..adehh la...bos ni x mkn pujuk...dia mkn nasi...hik3...cm xlps je nk g...