Halaman

11 Mei 2015

Review Filem : Avengers ; Age Of Ultron


dah lama p tengok baru nak update..tak sempat yu ols..sibuk ke kursus..tak kan nk update time kursus..nanti orang intai tengok apa yang iols taip..malu la iols..hahahah..

p tengok Avengers ni dekat Village Mall...tengok 3D..mahal jugak tiket..sebab kira dengan 3D spek..RM15..padahal spek tu diorg amik balik..tak paham konsep diorg ni..huuuu..lupakan..malas nk pikiaq..

Avenger ni, memula cerita dah aksi macam2 dah...tak senang duduk aku ni..hahahah...kisah ni sambung dari kisah dak Loki curi tongkat sakti tu..tongkat sakti tu ada dekat kumpulan penjahat..diorang kan nk tawan bumi..tapi geng Avengers ni p ambil balik..tapi korang mesti tau kan..tongkat tu macam ada kuasa sakti sihir kan..sapa yang pegang tongkat tu..akan jadi macam gila kosa..ekekekeke..

geng Avengers ni dah dapat tongkat..tapi ada satu watak kembar ni..perempuan ni keupayaan dia manipulasi minta..si lelaki boleh bergerak pantas..si Iron Man ni kena manipulasi minda oleh perempuan ni..minda dia nampak Avengers ni mati..dia sorang ja hidup..tapi bila Iron Man ni dapat tongkat sakti tu..dia nk uji kaji dan nk wujudkan Ultron..

tapi kebanyakan Avengers ni dah ramai kena manipulasi minda..so diorg akan jadi macam pecah belah..cuma di Hawk Eye ja tak kena manipulasi sebab masa Avengers yang lepas..dia dah kena kan..aku baru tau yang Hawk Eye ni ada family..anak 2 orang, sorang lagi dalam perot..sooo sweettt..dan lagi wat anak walaupun sibuk..hahahah..

bila dah si Hulk & Iron Man ni dok kaji tongkat sakti ni...macam2 la jadi,,muncul yang nu..muncul yang ni..bergaduh sesama sendiri..banyak lagi jalan cerita...malas nk cerita..kang 3 jam korang baca ni..hahahahah..p la tengok...

tapi yang penting akan muncul 3 watak baru dalam Avengers akan datang ni..bai

Nora kasi 5 bintang jugaaakkkk...

3 ulasan:

Shela Abdrohman berkata...

avengers ni aku dengaq nama ja. tngk x penah pon. huhu ! ketinggalan dah aku nihhh

Shela Abdrohman berkata...

avengers ni aku dengaq nama ja. tngk x penah pon. huhu ! ketinggalan dah aku nihhh

Shela Abdrohman berkata...

avengers ni aku dengaq nama ja. tngk x penah pon. huhu ! ketinggalan dah aku nihhh