Halaman

06 Julai 2011

Mari Bantu Norma Kawan-Kawan

kak gebss terpanggil untuk membantu Norma..ekceli kak gebss jenjalan blog..
kak gebss tersinggah la blog kak moon ni...time tuh ada citer tentang norma ni..
sambil baca, tau2 je mata dah terasa berair...sedih sangat baca tau kisah hidup norma nih...
sangat-sangat berat la bagi kak gebss, kalau kak gebss kat tempat norma dan suami dia talib..
norma ada kanser, lepas je lahir baby dia yang comel, terus dia sakit...dia sendiri pun x dapat nak tgk perkembangan anak dia membesar..sangat sedih kan...
mari la kita sama-sama bantu diorg ok..hari ni hari diorg, hari kita x tau lagi macam mana kan...
kak gebss harap dapat la ringan sikit beban diorg kan...kak gebss kenal diorg pun melalui blog je...tp kak gebss x kisah, kita kan sedara sesama Islam
sure anak norma nak belaian ibu dia kan...tp x tau la bila, amik masa juga kan..
mari kita berdoa bersama-sama supaya norma cepat sembuh..Amin!
Norma & Talib baru setahun lebih kawin...
semoga Talib tabah menghadapi dugaan ini...
"Norma, norma kena kuat yer, demi anak & suami norma, dirog sentiasa rindu senyuman norma"

kalau korang nak bantu diorg, korang wat, tak paksa, kak gebss bagi no akaun norma, tak banyak, ckit pun jadi la, janji dapat bantu diorg kan..


cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif


kalau nak tau lebih lanjut tentang norma, korang lawat blog kak moon


macam ni je norma dapat rasa anak dia, x dapat bagi susu, nak belai, nak salin pampers



Talib yang sentiasa setia di sisi norma..


dan kurus sangat norma ni...cepat pulih la norma

sangat comel anak norma & talib!

ni hari bahagia diorg...


"Semoga Norma Cepat Sembuh"
-sekian-

3 ulasan:

shela abd rohman berkata...

kesiannyaaa... :'(

wansha berkata...

mari kta sama-sama bantu yer

wansha berkata...

mari kta sama-sama bantu yer